Big six before forty Virgin Money London Marathon

TUI loting gesloten?!

TUI loting gesloten?!
Geschreven door Natalia

Wat?! ‘Loting gesloten’?!

Dit was gisteren mijn reactie toen ik op de site van TUI zag staan dat de loting voor de Londen marathon 2018 gesloten was. Mijn oorspronkelijke plan was om ingeloot te worden via de standaardinschrijving. Mocht ik in oktober horen dat ik was uitgeloot, dan zou ik ‘gewoon’ boeken via TUI. Niet dus blijkt nu haha.

Zoals Bo zou zeggen wanneer er iets fout gaat ‘geeft niks, kan gebeuren’. Laat ik het op een Major Marathoner beginnersfout houden ;-)

Van fouten kan je leren, dus dit gaat me geen tweede keer gebeuren. Van de week maar eens bij TUI naar binnenlopen voor wat extra informatie over de procedures van hun hardloopreizen en om te vragen of ze me op de hoogte willen houden.

Voor nu wacht ik de loting in oktober even af… En anders verandert het plan voor 2018 en sta ik (hopelijk) 2019 wel aan de start van de Virgin Money London Marathon.

Big six before forty. Het is nog steeds haalbaar!

#big6before40

Over de schrijver

Natalia

Hardloopmama van dochter Bo en zoon Mees. Heeft 9 maanden na haar bevalling van Bo de halve marathon van Amersfoort gelopen en droomt er van om de marathon van New York te lopen.

Maar eerst wil ze 1 jaar na haar bevalling van Mees de marathon van Rotterdam lopen. Volg haar voorbereidingen via #vanzwangertotmarathon

Laat een reactie achter