Hardloopkleding

Noppies sportkleding

Noppies sportkleding
Geschreven door Natalia

Tijdens mijn zwangerschap van Bo heb ik me suf gezocht naar een hardloopbroek die om mijn bolle buik zou passen. Helaas waren deze, zowel online als offline, gewoon niet te vinden. Gelukkig was mijn tweede trimester in het voorjaar en was het toen warm genoeg om te lopen in een korte short met elastische band. Ik droeg de band laag onder mijn buik en met een stretchy shirt of top erover. Misschien niet heel stijlvol maar ik had hardloopkleding die comfortabel zat zodat ik kon blijven lopen :-)

Toen ik een tijdje terug een nieuwsbief ontving met de titel ‘Zwanger & sporten? Ontdek de nieuwe Noppies Active Wear collectie!’ werd ik ontzettend blij. Ja! Eindelijk sportkleding voor zwangere vrouwen! Ik had dan zelf geen bolle buik meer, maar voor alle moeders die dat nu wel hebben en nog krijgen is dit geweldig nieuws. Er is nu een oplossing die er eerder niet was, stijlvolle sportkleding voor tijdens de zwangerschap.

Snel ging ik naar de site van Noppies om de sportkleding te bekijken. Ik werd nog blijer dan ik al was :-) Noppies heeft een stijlvolle sportcollectie ontworpen speciaal voor tijdens de zwangerschap. Ze hebben gekozen voor mooie kleuren en vlotte prints. De stoffen zijn voorzien van Quick Dry waardoor de kleding erg comfortabel zit.

Vanaf 20 weken liep ik te klooien met een aparte buikband, in de sportbroeken van Noppies zit een semi naadloze buikband verwerkt! Ideaal want die extra ondersteuning is wel fijn tijdens het hardlopen en sporten als je buik steeds groter wordt.

Ik ben fan! Mocht Bo een broertje of zusje krijgen dan weet ik het wel! :-)

Je kan de sportkleding van Noppies hier online kopen.

Noppies sportkledingNoppies sportkleding

Noppies sportkleding

Over de schrijver

Natalia

Hardloopmama van dochter Bo en zoon Mees. Heeft 9 maanden na haar bevalling van Bo de halve marathon van Amersfoort gelopen en droomt er van om de marathon van New York te lopen.

Maar eerst wil ze 1 jaar na haar bevalling van Mees de marathon van Rotterdam lopen. Volg haar voorbereidingen via #vanzwangertotmarathon

Laat een reactie achter