Big six before forty BMW Berlin-Marathon

Het vliegtuig halen

Het vliegtuig halen
Geschreven door Natalia

Ik heb weer een nieuw hardloopdoel! Op zondag 16 september 2018 om 18:50 uur het vliegtuig naar huis halen…

‘s Ochtends sta ik namelijk aan de start van de BMW Berlin-Marathon 2018 :-) 

Het is bijna een half jaar stil geweest op Mamaloopt.nl, maar met dit nieuwe doel komt daar weer een eind aan. Want het was hier dan misschien stil, ik heb zeker niet stil gezeten en ik vind het leuk om mijn ‘Big six before forty‘ ervaringen hier met jullie te delen de komende jaren.

Via Tui heb ik een startnummer kunnen kopen voor de marathon van Berlijn. Okay, eigenlijk was het een hele sportreis met de heenreis op vrijdag en terugreis op maandag. Maar we hebben de vliegtickets omgeboekt naar zaterdagochtend heen en zondagavond terug. Het zit namelijk zo:

6 september 2018 wordt Bo ‘alweer’ 4 jaar! En dat betekent dat ze het weekend van de marathon pas net drie weken naar school gaat. Een periode die volgens mij al spannend genoeg is. We vinden het daarom belangrijk dat we er dan voor haar kunnen zijn als dat nodig is. Ik heb een grote hardloopdroom, maar niet ten koste van alles!

Vrijdag kan ik haar nu zelf nog ophalen van school en maandag zou ik haar ook zelf kunnen brengen, maar ik heb alvast met Walter afgesproken dat hij dat gaat doen. Na de marathon van Rotterdam had ik twee dagen flinke spierpijn dus ik acht de kans groot dat dit weer het geval zal zijn. Dan kan ik dat maar beter vast afgesproken hebben ;-)

Het wordt dus een kort bezoekje aan Berlijn. Maar vast en zeker wel weer een onvergetelijke zoals in Rotterdam dit jaar. Als hardlopende tourist ga ik in die korte tijd in ieder geval veel meer van Berlijn te zien krijgen dan Walter.

Mijn allertrouwste supporter is er namelijk ook nu weer voor me en gaat mee naar Berlijn!   

Nog 270 dagen tot de start van mijn eerste Big Six Marathon: BMW Berlin-Marathon 2018!

Wie staan er nog meer aan de start 16 september 2018?

Over de schrijver

Natalia

Hardloopmama van dochter Bo en zoon Mees. Heeft 9 maanden na haar bevalling van Bo de halve marathon van Amersfoort gelopen en droomt er van om de marathon van New York te lopen.

Maar eerst wil ze 1 jaar na haar bevalling van Mees de marathon van Rotterdam lopen. Volg haar voorbereidingen via #vanzwangertotmarathon

Laat een reactie achter