Inspiratie & Motivatie

Goed bezig!

Goed bezig!
Geschreven door Natalia

Toen ik laatst ging hardlopen kwam ik halverwege mijn run twee hardlopers tegen. Naast de mannen rende een coach mee die hen aanmoedigde en tips gaf. Ik begroette de mannen waarop één van hen reageerde met: ‘Goed bezig!’. Hij stak z’n duim op terwijl ze mij met een hoge snelheid voorbij renden.

Goed bezig!

Compliment krijgen

Thuis gekomen vertelde ik Walter over het complimentje dat de man me had gegeven. ‘Goed bezig’. Ik was onder de indruk van de kracht die in dit kleine simpele compliment zat. Ik liep misschien wel niet zo hard en ver als deze twee heren, maar ik liep wel. Deze twee simpele woorden hadden mij het gevoel gegeven dat ik de tweede helft van mijn run gemakkelijk aan kon. Precies wat ik op dat moment nodig had. Ik vervolgde mijn run met een grote glimlach en dacht ondertussen: ‘Ik ben inderdaad goed bezig!’. 

Compliment geven

Zelf geef ik onderweg eigenlijk nooit een complimentje aan een andere hardloper. Wel begroet ik hardlopers die ik tegenkom, maar dat is min of meer een ongeschreven regel. Nu ik zelf heb ervaren wat zo’n klein complimentje met je kan doen, ben ik van plan dit ook te gaan doen .

‘Goed bezig!’ Een compliment dat je wil krijgen én geven aan andere hardlopers.

Geef jij andere hardlopers die je tegenkomt wel eens een complimentje?

Over de schrijver

Natalia

Hardloopmama van dochter Bo en zoon Mees. Heeft 9 maanden na haar bevalling van Bo de halve marathon van Amersfoort gelopen en droomt er van om de marathon van New York te lopen.

Maar eerst wil ze 1 jaar na haar bevalling van Mees de marathon van Rotterdam lopen. Volg haar voorbereidingen via #vanzwangertotmarathon

Laat een reactie achter