Van zwanger tot marathon

De laatste 14 kilometer

De laatste 14 kilometer
Geschreven door Natalia

- Nog 5 dagen tot de NN Marathon Rotterdam -

Dat was het dan! Vanmorgen liep ik de laatste 14 kilometer van het schema.

Ik liep in mijn nieuwe 3/4 tight die afgelopen zaterdag is binnen gekomen en ik waarschijnlijk zondag aan ga doen. De weersverwachting voor zondag is namelijk dat het in Rotterdam 19 graden wordt en plaatselijk bewolkt is. In dat geval ga ik een witte top aan doen met m’n nieuwe (opvallend) groene 3/4 tight. Een short zou met die temperatuur ook kunnen, maar ik vind 3/4 tights op langere afstanden prettiger lopen. Gelukkig heeft hij de test vandaag doorstaan, want hij zat erg lekker.

Eigenlijk stond deze training gisteren op de planning, maar toen vierden we Mees zijn eerste verjaardag met familie en vrienden. Morgen wordt Mees gewoon alweer 1! :-) Hoewel er wel opmerkingen werden gemaakt dat ik lekker aan het lopen was en er ook werd benoemd dat ik ‘zelfs’ 14 kilometer had gelopen, was er niemand die vroeg of ik toevallig met Sportrusten aan het trainen was voor een marathon.

Ik ben daarom best benieuwd of er na zondag mensen zijn die zeggen: ‘Zie je wel, ik dacht het al!’. Nog maar 5 dagen voordat we dat weten.

Vanavond weer verder met m’n MR17-playlist :-)

Over de schrijver

Natalia

Hardloopmama van dochter Bo en zoon Mees. Heeft 9 maanden na haar bevalling van Bo de halve marathon van Amersfoort gelopen en droomt er van om de marathon van New York te lopen.

Maar eerst wil ze 1 jaar na haar bevalling van Mees de marathon van Rotterdam lopen. Volg haar voorbereidingen via #vanzwangertotmarathon

1 reactie

  • Hoe is sportrusten je bevallen? Voor mij is het al grandioos te laat aangezien ik al 3 marathons de verslaving van lange runs heb geproefd ;-) maar het valt me op dat er in Rotterdam toch een pak mensen gebruik hebben gemaakt van dit systeem.

Laat een reactie achter