Big six before forty BMW Berlin-Marathon Hardloopwedstrijden

CPC Loop Den Haag 2018

CPC Loop Den Haag 2018
Geschreven door Natalia

Vind je het goed als ik de CPC ga doen?

Walter kijkt me verbaasd aan en vraagt zich hoogstwaarschijnlijk af sinds wanneer ik de online markteer probeer uit te hangen?!…

Dé CPC. City Pier City. En nee, dus niet Cost Per Click.

Zondag 11 maart 2018 is hij weer en ik ga met mijn vriendin Nicole mee. De CPC staat op mijn denkbeeldige want-to-run-list. Bijvoorkeur de halve marathon, maar we lopen dit keer de 10 kilometer. Ik zal dus nog een keertje terug moeten als ik over de echte City Pier City ervaring wil kunnen meepraten :-)

Deze voorjaarsklassieker past in ieder geval goed in mijn planning voor de marathon van Berlijn. Over hoe mijn planning er op dit moment uitziet zal ik de volgende blog meer vertellen. Het is in ieder geval goed voor me dat ik niet meer doelloos rondloop ;-)

Alle info over de CPC Loop Den Haag vind je op hun site: 
www.nncpcloopdenhaag.nl

Over de schrijver

Natalia

Hardloopmama van dochter Bo en zoon Mees. Heeft 9 maanden na haar bevalling van Bo de halve marathon van Amersfoort gelopen en droomt er van om de marathon van New York te lopen.

Maar eerst wil ze 1 jaar na haar bevalling van Mees de marathon van Rotterdam lopen. Volg haar voorbereidingen via #vanzwangertotmarathon

Laat een reactie achter